Ga naar inhoud
🎉 Een opgeruimde lente begint met het opruimen van afval! Huur een container bij Afzetbak.nl!

Afvalcontainer levering op zaterdag

Geplaatst op woensdag 16 februari 2022 door Maurice Hagen

Wilt u op zaterdag een afval container laten bezorgen? Dat valt vaak niet mee. Wij, van afzetbak kunnen dit voor u regelen!


Vanaf maart 2022 kan Afzetbak de afzetcontainers ook leveren op een zaterdag. Tijdens het bestelproces controleren wij of dit ook op uw locatie mogelijk is. Mocht het niet mogelijk zijn om bij u op zaterdag te leveren, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om een passende oplossing te zoeken.


Er zijn natuurlijk verschillende redenen, waarom u een afvalcontainer wilt huren en laten plaatsten op zaterdag. De meeste mensen vinden het fijn om thuis te zijn als de container geplaatst wordt en ze direct aan de slag kunnen. 

  • in het weekend de zolder opruimen of het tuinhuisje moet nu toch echt opgeruimd of afgebroken worden
  • maandag komt de nieuwe keuken en de oude keuken wilt u in het weekend slopen
  • in de schuur is er zoveel rommel bewaard, dat er hoognodig een heleboel spullen moeten worden opgeruimd. Het weekend is uitermate geschikt om dat te doen.
  • wat te denken aan de tuin, die uit de winterslaap komt. Zoveel rommel zoals bladeren, takken, bomen, boomstronken, tegels of houten erfafscheidingen.

Wij zijn in de meeste plaatsen in Nederland op zaterdag actief. Als u wilt kunnen wij op zaterdag een afvalcontainer plaatsen en op de maandag daarna de volle afvalcontainer weer bij u ophalen.

Zelf het afval afvoeren op zaterdag of een container huren

Het huren van een afvalcontainer scheelt u heel veel tijd u hoeft niet heen en weer te rijden met een aanhangwagen en in file te staan bij de milieustraat. Vaak is de milieustraat ook alleen maar geopend op zaterdagochtend, waardoor u niet gelijk van al uw afval af bent. Gun u zelf het gemak van een container voor de deur. 

Ook als u een aannemer voor uw klus heef ingeschakeld kan het zijn dat u zelf moet zorgdragen voor het afvoeren van het afval dat vrijkomt. Dit kunt u altijd nalezen in uw offerte.


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.