Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Afvalcontainer levering op zaterdag

Geplaatst op woensdag 16 februari 2022 door Maurice Hagen

Wilt u op zaterdag een afval container laten bezorgen? Dat valt vaak niet mee. Wij, van afzetbak kunnen dit voor u regelen!


Vanaf maart 2022 kan Afzetbak de afzetcontainers ook leveren op een zaterdag. Tijdens het bestelproces controleren wij of dit ook op uw locatie mogelijk is. Mocht het niet mogelijk zijn om bij u op zaterdag te leveren, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om een passende oplossing te zoeken.


Er zijn natuurlijk verschillende redenen, waarom u een afvalcontainer wilt huren en laten plaatsten op zaterdag. De meeste mensen vinden het fijn om thuis te zijn als de container geplaatst wordt en ze direct aan de slag kunnen. 

  • in het weekend de zolder opruimen of het tuinhuisje moet nu toch echt opgeruimd of afgebroken worden
  • maandag komt de nieuwe keuken en de oude keuken wilt u in het weekend slopen
  • in de schuur is er zoveel rommel bewaard, dat er hoognodig een heleboel spullen moeten worden opgeruimd. Het weekend is uitermate geschikt om dat te doen.
  • wat te denken aan de tuin, die uit de winterslaap komt. Zoveel rommel zoals bladeren, takken, bomen, boomstronken, tegels of houten erfafscheidingen.

Wij zijn in de meeste plaatsen in Nederland op zaterdag actief. Als u wilt kunnen wij op zaterdag een afvalcontainer plaatsen en op de maandag daarna de volle afvalcontainer weer bij u ophalen.

Zelf het afval afvoeren op zaterdag of een container huren

Het huren van een afvalcontainer scheelt u heel veel tijd u hoeft niet heen en weer te rijden met een aanhangwagen en in file te staan bij de milieustraat. Vaak is de milieustraat ook alleen maar geopend op zaterdagochtend, waardoor u niet gelijk van al uw afval af bent. Gun u zelf het gemak van een container voor de deur. 

Ook als u een aannemer voor uw klus heef ingeschakeld kan het zijn dat u zelf moet zorgdragen voor het afvoeren van het afval dat vrijkomt. Dit kunt u altijd nalezen in uw offerte.


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl