Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Heerlijk, het voorjaar komt er aan

Geplaatst op woensdag 05 februari 2020 door Maurice Hagen

Ik las van de week ergens dat het vanaf nu elke vijf dagen 10 minuten langer licht blijft ’s avonds. Van zulke berichten wordt een mens toch gelukkig. Wat een heerlijk vooruitzicht het voorjaar komt er weer aan. Met avonden dat je veel productiever bent en je nog heerlijk kan genieten van je tuin.


Met het beginnen van het voorjaar en de eerste zonnestralen die straks weer naar binnen zullen schijnen begint het ook vaak te kriebelen. Want eerlijk is eerlijk die zon in huis is heerlijk, maar zorgt er ook voor dat je ineens heel veel werk ziet, zoals stof, rotzooi en is het straatje nu echt zo groen!!!


Er is niets lekkerder dan even met de bezem door je huis en dan ook gelijk de zolder en de schuur even aanpakken, echt even goed ruimen. Denk dan ook aan het gemak van afzetbak, want bij ons bestel je heel gemakkelijk een container voor huisraad, zodat je snel van je afval af bent. Je mag de container 6 weken laten staan dus je hoeft niet alles in 1 weekend te doen, je kunt er rustig de tijd

voor nemen.


En mocht je het straatje echt niet meer in de originele kleur krijgen en je wilt het vervangen kun je ons natuurlijk ook bellen voor een puin of bouw en sloopcontainer.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl