Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Black Friday korting op het huren van een container

Geplaatst op zondag 24 november 2019 door Maurice Hagen

Aanstaande vrijdag 29 november is het zover dan is het Black Friday!


Wat is Black Friday eigenlijk?

Dit is de vrijdag na Thanksgiving, op deze dag zijn de meeste Amerikaanse werknemers vrij. De Amerikanen besteden deze dag traditiegetrouw met het doen van hun kerstinkopen. De winkeliers spelen hier handig op in door met hoge kortingen mensen naar hun winkels te lokken. De aanbiedingen zijn zo scherp dat de meeste producten de rest van het jaar niet meer zo goedkoop aangeboden worden. Wat volgt is complete gekte, mensen staan uren lang in de rij en sommige zetten al een week van te voren hun auto op een nabij gelegen parkeerplek, want op de dag zelf is er vaak geen plekje meer te bemachtigen. Wie kent de beelden niet van televisie waar het soms zo hoog oploopt dat mensen met elkaar op de vuist gaan om hun favoriete product te kunnen scoren. 


Wat betekent Black Friday voor Nederland:

Sinds 2015 begint deze dag ook in Nederland steeds bekender te worden. Dit komt vooral door de groei van internationale bedrijven en omdat merken zoals Bol.com, BCC, Media Markt en Wehkamp hieraan mee gingen doen. Elk jaar groeit het aantal deelnemende bedrijven en zijn er meer super deals voor u als consument.


De Nederlandse ondernemer gaat steeds meer warm lopen voor deze gektes en je het wordt groots aangekondigd in de media. Gelukkig bij ons geen extreem lange rijen, maar kun je gewoon lekker shoppen in pyjama. Want in Nederland kunt u ook online heel makkelijk en eenvoudig profiteren van de beste deals en de hoogste kortingen. De aanbiedingen zijn online ook vaak ook langer geldig, u heeft vaak zelfs tot maandag de tijd. Deze maandag heeft daardoor de naam Cyber Monday gekregen.


Afzetbak en Black Friday

Afzetbak.nl heeft jaarrond scherpe prijzen voor u, maar ook wij doen mee met Black Friday en geven een korting op het huren van een container. Wilt u of bent u voornemens in de nabije toekomst een afval container te huren, wacht dan niet langer en bestel deze container alvast met korting.


Heeft u tijdens Black Friday een nieuwe keuken of badkamer gekocht, dan moet de oude vast afgevoerd worden. Hiervoor kunt u bij ons eenvoudig en snel online een grofvuil of puin container bestellen. Ook kunt u bij ons een afval container huren voor oude huisraad na het aanschaffen van een nieuwe inboedel.


Met al die nieuwe aangekochte producten kunnen wij ons voorstellen dat er ook weer opgeruimd en weggegooid dient te worden. Laat een afzetbak/ container komen en ruim alles weer netjes op, voer de code in of klik op de kortingscode, zodat u na pakjes avond weer ruimte heeft voor de kerstboom.


Afzetbak container huren op Black Friday, wees er snel bij en bestel hem op tijd, want gezien de afgelopen jaren kan de voorraad wel eens hard gaan. De kortingscode is te gebruiken tot en met Cyber Monday.


We mogen sinds kort ook het Webwinkelkeur voeren, dit staat voor kwaliteit en transparantie. Wij zijn er trots op en hopen dat jullie ons hierbij willen helpen. Je kunt dit doen door een review achter te laten en onze kwaliteit te beoordelen door het geven van sterren. Zo kunnen nieuwe klanten lezen hoe U de samenwerking met Afzetbak heeft ervaren.


Afvalcontainer huren met Black Friday korting? De kortingscode "black-friday-2019" zal automatisch worden toegepast op uw bestelling. Dit zal zichtbaar zijn in de winkelwagen nadat u een product hebt toegevoegd.


Geldig vanaf 25 november 00:00 tot en met 2 december 2019 23:59.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl