Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Afzetbak is gekeurd door WebwinkelKeur

Geplaatst op maandag 18 november 2019 door Maurice Hagen

Betrouwbare webwinkels voeren het WebwinkelKeur. Neem geen risico en controleer of een webwinkel is aangesloten bij WebwinkelKeur of zoek een vertrouwde webwinkel om je online aankopen te doen.


Wij snappen dat het fijn is als je veilig en vertrouwd je aankopen online kan doen. Daarom zijn wij trots dat we het keurmerk webwinkel hebben behaald.

Voor het behalen van het certificaat zijn onze bedrijfsgegevens gecontroleerd en zijn wij akkoord gegaan met de WebwinkelKeur gedragscode. Wij hebben vandaag groen licht gekregen en mogen het WebwinkelKeur merk gaan voeren en het logo gebruiken op onze website.


Een belangrijke voorwaarde die het keurmerk stelt is dat de prijzen goed zichtbaar zijn. De prijzen van de afvalcontainers die wij leveren zijn zichtbaar voor u na het maken van een aantal keuzes. U kiest eerst een afvalstroom, dus waar heeft u de container voor nodig? Dit kan o.a. zijn voor puin, grofvuil, tuin etc, daarna maakt u een keuze tussen de verschillende afmetingen en dan ziet u direct de prijs zowel inclusief als exclusief de BTW. Al onze prijzen zijn all-in en het transport is gratis dus u komt niet achteraf voor verrassingen te staan.

Ook stellen zij eisen aan de bereikbaarheid van het bedrijf. Ook daarin scoren wij positief, omdat u ons niet alleen telefonisch kan bereiken, maar we zijn u ook graag van dienst via de e-mail en tevens beschikken wij over een chatfunctie. De chatfunctie is een zeer snelle manier van communicatie, u heeft rechtstreeks contact met een medewerker.

Webwinkels die aangesloten zijn moeten hun algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen. Onze algemene voorwaarden vindt u op onze homepagina onderaan onze website www.afzetbak.nl ook vindt u hier het herroepingsrecht en ons privacy statement.

Tevens moeten webwinkels die zijn aangesloten een bevestiging van de opdracht sturen, bij ons afzetbak werkt dit als volgt; Na het bestellen van een afvalcontainer via de website ontvangt u direct van ons een bevestiging per e-mail, waarin staat dat de order succesvol is afgerond. U heeft dan de mogelijkheid om de order in te zien en u kunt de container inplannen voor plaatsing. Ook van de plaatsing ontvangt u nog een bevestiging. Na het betalen van de order ontvangt u van ons de factuur. Ook het ophalen van de container regelt u eenvoudig zelf via het klantenportaal.

Voor u geeft dit keurmerk transparantie en openheid in onze manier van zaken doen door de ervaringen van andere klanten met u te delen. En natuurlijk stellen wij het ook op prijs als u na afloop ook uw mening over ons deelt.

Wij doen graag zaken op basis van vertrouwen en zullen er alles aan doen om u vertrouwen niet te schaden, maar mocht het onverhoopt nodig zijn om de hulp in te schakelen van een onafhankelijk persoon kan dit via de geschillencommissie van WebwinkelKeur.

Wij hopen dat we via dit keurmerk nog meer vertrouwen uit stralen en op veel goede recensies van tevreden klanten. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl