Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!

Korting voor particulieren op een afvalcontainer

Geplaatst op donderdag 17 januari 2019 door Maurice Hagen

Wilt u als particulier een afvalcontainer huren? Dat kan.

Wij van Afzetbak bieden u de mogelijkheid vanaf vandaag 17 januari 2019 een container bij ons te bestellen vanuit ons assortiment met € 5,- excl btw korting op de genoemde prijs van onze website.

U bestelt via onze website vòòr 12 uur een container met € 5,- excl btw korting dan bezorgen wij de volgende dag de container bij u.

De kortingscode luidt: afzetbak-voorjaar-2019

Deze actie voor particulieren is geldig tot en met 31 maart 2019. Deze korting wordt direct op de factuur verrekend.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.