Ga naar inhoud
🎉 Een opgeruimde lente begint met het opruimen van afval! Huur een container bij Afzetbak.nl!

U wilt veilig en snel een afvalcontainer bestellen

Geplaatst op donderdag 22 augustus 2019 door Maurice Hagen

Nu nog makkelijker. Binnen een paar minuten, heeft u bij ons een afvalcontainer besteld. Hoe werkt dat voor u als klant?


1.Via onze website www.afzetbak.nl kiest u voor de container/afzetbak, die u graag geplaatst wilt hebben. Van belang zijn die juiste afmetingen en afvalsoorten.

2.Heeft u de juiste container gevonden? Plaats deze dan in uw winkelwagen door op "bestellen" te klikken

3.Bent u nieuw bij Afzetbak? Vul dan uw email, anders dient u in te loggen voor uw persoonlijke omgeving

4.Het is van belang dat wij de container bij u voor de deur hebben, daar hebben wij factuur & plaatsingsgegevens voor nodig.

5.Om de container zo snel mogelijk te plaatsen raden wij u aan om via iDEAL te betalen, een bankoverschrijving doet er minimaal één werkdag over.

6.Nadat wij een bevestiging hebben dat de betaling voltooid is, krijgt u van ons een bevestiging per email, hierin staan de gegevens wanneer wij de container gaan plaatsen.


Gemakkelijk en snel, binnen 2 minuten heeft u een container bij Afzetbak.nl besteld.Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.