Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: live tracking van container levering

Afvalcontainer huren in Zwolle?

Wilt u een afvalcontainer huren in Zwolle? Via Afzetbak.nl kunt u eenvoudig en snel een container huren in Zwolle.

Met jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte container voor elke klus. Bestelt u de container op een werkdag voor 23:59? Dan staat uw gehuurde container de volgende dag in Zwolle bij u voor de deur!

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering in Zwolle (en de rest van Nederland)
Particulier & zakelijk

Container huren Zwolle

Wilt u een afvalcontainer huren in Zwolle? Een container huren in Zwolle is eenvoudig en snel geregeld via Afzetbak.nl. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte container voor elke klus. Bestelt u de afval container op een werkdag voor 23:59? Dan staat uw gehuurde container de volgende dag in Zwolle bij u voor de deur!

Afvalcontainer huren in Zwolle
Zand/grond container huren

Zand/grond container Zwolle

Een zand/grond container is geschikt voor het afvoeren van onder andere door de PFAS problematiek zijn er zeer strikte regels, informeer bij ons indien u wilt afvoeren, zand en grond, graszoden. Lees meer over zand/grond.

Afvalcontainer in Zwolle

Bent u aan het verbouwen of tuinieren in Zwolle? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk veel afval. Dit afval wilt u graag weg hebben of laten afvoeren. Via Afzetbak.nl huurt u eenvoudig en snel een afvalcontainer voor het afvoeren. Wij leveren de container bij u op locatie, daarna kunt u deze zelf vullen. Bent u klaar met het verwijderen van uw afval? Dan kunt u een ophaalverzoek indienen en gaan wij de container bij u ophalen. Hierdoor hoeft u niet zelf naar de stort te rijden om uw afval af te voeren.

Afzetbak.nl heeft de juiste afvalcontainer voor u. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Door heel Nederland zorgen wij voor zakelijke en particulieren klanten de afvalcontainers voor elke klus, dus ook bij u in de buurt van Zwolle zorgen wij dat uw container wordt afgevoerd volgens de huidige normen. Heeft u de juiste container gevonden? Huur deze dan eenvoudige via de website van Afzetbak.nl.

Container huren in 24 uur

Wij kunnen ervoor zorgen dat de afvalcontainer in 24 uur bij u voor de deur staat. Of het nou een 3m³ of 40m³ container gaat, wij leveren van maandag t/m vrijdag onze containers. Door onze landelijke dekking kunnen wij altijd een afvalcontainer bij u plaatsen.

Heeft u specifieke vragen over een container in Zwolle en omstreken? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via onze email, telefoon, WhatsApp of Facebook.

Vergunning voor container in Zwolle

Wilt u een container huren in Zwolle? U heeft geen vergunning nodig als u de container plaatst op uw eigen terrein, tuin of oprit. Wanneer u hier geen plaats voor heeft zal de container geplaatst moeten worden op de gemeentelijke grond zoals de stoep of een parkeerplaats. Om er zeker van te zijn dat u geen onverwachte kosten krijgt raden wij u aan om vooraf contact op te nemen met de gemeente van Zwolle.

Hier zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Plaatsbepaling van de container; parkeervak, straat of erf
  • Hoe lang blijft de container staan
  • Welke afvoerstroom het betreft, bijvoorbeeld hout, bouw- en sloopafval of groen enzovoort
  • Informeer uw buurtgenoten dat er een container komt te staan
  • Deze container is alleen voor u bestemd
  • Staat niet toe dat andere mensen hun afval in uw container deponeert

Voor verdere informatie kunt u altijd bij ons terecht. Bel, mail, chat of WhatsApp gerust.

Afzetbak.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade, u dient dit zelf te controleren bij de gemeente.

Extra informatie over keuken slopen in Zwolle, dakafval afvoeren in Zwolle.

Er zijn ook nog andere steden in de buurt, zoals Hattem, Zwartewaterland, Dalfsen, Kampen, Heerde, Oldebroek, Staphorst, Elburg, Olst-Wijhe & Epe.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Prima service

Ze doen wat ze beloven!

super service volgens afpraak gehaald en gebracht. Toppie

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat zijn de tarieven voor een container in Zwolle?

Om te bepalen wat het tarief voor een afvalcontainer is moet je eerst weten welke afvalstroom en formaat je nodig hebt. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om de prijs van een afvalcontainer te bepalen.

Waarom een afvalcontainer huren in Zwolle?

U hoeft geen tijd vrij te maken om zelf naar de afval stort in Zwolle te gaan, wij plaatsen de container bij u op locatie. Dit voorkomt één of meerdere ritjes richting het afvalbrengstation van Zwolle.

U zit niet vast aan bepaalde openingstijden, vanwege de lange huur periode heeft u een poos de tijd om de container te vullen met afval.

Het is gemakkelijk, wij plaatsen de container. U vult deze met afval en geeft ons vervolgens een seintje dat de container opgehaald kan worden. Wij verwerken daarna het afval zodat het gerecycled wordt.

Bespaart op de kosten, aangezien u het afval direct opsplits in de juiste afvalstromen hoeft dit niet door ons te gebeuren. Wij kunnen daarom veel meer afval recyclen voor de lage kosten die wij hanteren.

Hoe snel wordt een afvalcontainer geplaatst in Zwolle?

Tijdens het bestelproces is het mogelijk om de leverdag te selecteren. De containers worden elke werkdag geplaatst, wel hebben wij één werkdag nodig om de container in te plannen.

Vanwege de drukte is het niet altijd mogelijk om de container op de eerste volgende werkdag te plaatsen, hierdoor raden wij iedereen aan om zo vroeg mogelijk een afvalcontainer bestellen in Zwolle.

Hoe lang mag een container blijven staan in Zwolle?

De prijs voor een container bevat 6 weken huur, tot die tijd mag de container kosteloos blijven staan. Na de 6 weken worden extra kosten in rekening gebracht.

Ben je eerder klaar met je klus, dan halen wij de container weer op. Gemiddeld staat een container 9 dagen geplaatst.

Na het bestellen kan je een ophaalverzoek indienen voor de container, zo weet je zeker dat de container op het gewenste moment wordt opgehaald.

Heb ik een vergunning nodig voor een container in Zwolle?

Om zeker te zijn of je een vergunning nodig hebt voor een container zal je dit moeten navragen bij de gemeeente.

Wanneer een container op eigen grond wordt geplaatst zal dit niet noodzakelijk zijn. Wel is het handig om de container 's avonds af te dekken zodat andere hier niet zomaar afval in storten.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken voor een container te huren in Zwolle?

Bij Afzetbak.nl worden de betalingen online afgerekent via iDEAL of bankoverschrijving. Na de betaling zal de factuur worden toegestuurd voor je eigen administratie.

Kan ik een container zakelijk huren in Zwolle?

Jazeker, je kan bij Afzetbak.nl een afvalcontainer huren als particulier en bedrijf. De factuur zal na de bestelling worden verstuurd richting het opgegeven mail adres voor de administratie.

Formaten containers Zwolle

Er zijn verschillende formaten containers beschikbaar in Zwolle! Hieronder vindt u een overzicht van alle formaten containers welke wij leveren.

De containers kunt u vullen met verschillende soorten afval. Denk bijvoorbeeld aan puin, bouw en sloop afval, tuinafval en asbest. Afhankelijk van het sloopproject/klusproject dat u uitvoert, heeft u een bepaalde soort container nodig. Bij het huren van een afvalcontainer in Zwolle via Afzetbak.nl heeft u een zorg minder, wij regelen de plaatsing & ophaal en recycling van de container van A tot Z voor u.

Locaties in Zwolle

In de buurt van Zwolle hebben we verschillende locaties vanuit waar we de containers leveren, afvoeren en recyclen.

Afzetbak.nl (Hattemerbroek)

Middeldijk 16

8094 PS Hattemerbroek

Afzetbak.nl (Oldebroek)

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek

Afzetbak.nl (Balkbrug)

Coevorderweg 46a

7707 AR Balkbrug

Afzetbak.nl (Biddinghuizen)

Biddingringweg 23

8256 PB Biddinghuizen

Afzetbak.nl (Harderwijk)

Snelliusstraat 20

3846 BT Harderwijk

Afzetbak.nl (Coevorden)

Monierweg 14

7741 KT Coevorden