Papier/karton container 20m³ huren?

Papier/karton 20m³
Korting
Excl btw € 120,00
Incl btw € 145,20
gebaseerd op 984 reviews

Bestel snel een voordelige 20m³ container voor uw papier/karton. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving en levering in heel Nederland met een gegarandeerde recycling van 98%!

De prijs van een 20m³ papier/karton container is inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland, de prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als de container en/of het afval niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening brengen.

Indien u vragen heeft over de 20m³ container of over papier/karton kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

20m³
Al onze prijzen zijn altijd all-in + gratis transport!

Extra informatie

Onze prijzen zijn transparant en all-in transport, afvoeren en verwerkingskosten en 6 huurweken vrij. Bij overschrijding van 6 weken huurvrij zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening brengen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving papier/karton zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten (daarvoor graag begrip).

3-10 m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm boven de rand geladen worden.
20-40 m³ afzetcontainers mogen maximaal tot aan de rand geladen worden.

20m³ afzetcontainer mag maximaal 5 ton wegen*.
40m³ afzetcontainer mag maximaal 8 ton wegen*.

* indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een papier/karton container mogen.

Wat mag er niet in een Papier/karton 20m³?
  • autobanden
  • Hoogte160cm
  • Breedte230cm
  • Lengte550cm