Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Stort Tholen: bezoek de milieustraat
of huur een container

Je bent lekker aan het klussen, of bezig met een verbouwing en hebt veel afval waar je vanaf moet. Je denkt dan al snel aan een bezoek aan de milieustraat van de gemeente Tholen, maar dit kan ook anders!

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Particulier & zakelijk

Als je bezig bent wil je zo snel mogelijk klaar zijn met de klus, en dan komt het afval afvoeren ook nog om de hoek kijken. Om dit af te voeren zie je de bui al hangen, een bezoek aan de milieustraat Tholen. De kans is groot dat je hiervoor in een lange rij bij de stort in Tholen moet staan wachten totdat je überhaupt je afval kan dumpen.

Afzetbak.nl heeft de tip: huur een container voor jouw klus. De container welke beschikbaar is in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt bij jou voor de deur geplaatst. Je vult de container vervolgens met het afval dat voortkomt uit je klus. Wanneer je klaar bent, geef je ons een seintje en wij komen de container weer ophalen.

Container bestellen

Openingstijden milieustraat Tholen

De openingstijden van de milieustraat in Tholen kunnen je beperken in de tijd die je kan spenderen aan jouw sloop, renovatie of opruim klus. Je zult naar de stortplaats moeten gaan om hier jouw afval te dumpen, dit is kostbare tijd welke je beter kan besteden aan het uitvoeren van de klus.

Mocht je toch de stort in Tholen willen bezoeken, dan kan je het beste de openingstijden nagaan bij de gemeente Tholen. Op de website staat vermeld wanneer de afvalstort is geopend.

Waarom de afvalstortplaats in Tholen bezoeken?

Je wilt van je afval af, maar niks is zo irritant als die lange wachtrij bij de stort in de gemeente Tholen. Bovendien zal je waarschijnlijk verschillende ritten naar de stortplaats moeten maken, of zelfs een kar moeten huren en een auto met trekhaak moeten lenen. Dit allemaal om bij het afvalbrengstation Tholen te komen om je afval af te voeren.

Op een zaterdag bij de stort kan het soms tot wel 2 uur duren voordat je op de milieustraat bent, deze tijd had je ook kunnen besteden aan het klussen. Kortom, een hoop tijd en gedoe voor iets dat eigenlijk gemakkelijk zou moeten zijn.

Milieustraten in de buurt

Ben je op zoek naar de milieustraat voor de dorpen en plaatsen in de omgeving van Tholen? Hieronder volgt de lijst:

De voordelen van het huren van een container

Een container van Afzetbak.nl kan binnen 24 uur bij jou op de stoep staan. Je bepaalt zelf de grootte van de container, die kan variëren van 3m3 tot 40m3. Zo betaal je alleen voor het afval dat je daadwerkelijk weggooit en hoef je niet meerdere keren naar de stortplaats in Tholen.

Het grote voordeel is dat wij de container weer ophalen als je klaar bent met het vullen van de container met afval van jouw klus!

Hoe huur je een container?

Een container huur je eenvoudig en snel via de website van Afzetbak.nl. Je geeft aan wanneer je de container geplaatst wilt hebben en vul je contactgegevens in. Nog even de betaling online via iDEAL afronden en daarna ontvangt je een bevestiging per e-mail met alle gegevens. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 085-0292410 voor meer informatie over het huren van een container in Tholen!

Wat kan je doen met een afvalcontainer?

Je kan de container gebruiken om al het afval van je renovatie-, tuin- of bouwproject te verwijderen. Afzetbak.nl levert de container bij jou thuis of op kantoor in Tholen en haalt hem weer op als je klaar bent!

Hoeveel kost een container?

De prijs van een container huren is gebaseerd op het soort afval, de grootte van de container en of je wilt dat wij het afval ophalen of niet. Afzetbak.nl hanteert scherpe prijzen voor alle soorten containers in Tholen!

Hoe voer je jouw afval af?

Nadat je de container heeft gevuld met afval, komt Afzetbak.nl deze ophalen en brengt deze naar de juiste afvalverwerker. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en weet je zeker dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd!

Drukte in milieustraten, afvalstations en vuilstorten in Tholen

Milieucentra, afvalstations en stortplaatsen in Tholen worden steeds drukker omdat Nederlanders massaal gaan klussen of een grote schoonmaak houden. Tuin- en snoeiafval wordt weggebracht, net als sloopafval en puin. Om je tijd te besparen raden we je aan om op de minst drukke momenten te gaan. Meestal is het op zaterdag druk bij de milieustraat van Tholen, plan daarom een bezoek door de week.