Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

BigBagMover huren

BigbagMover voor uw verbouw en bedrijfsafval

U kunt bij ons terecht om een BigbagMover te huren voor het verplaatsen van de bigbag met afval. Zo kunt u op de werkplek de bigbag vullen en op het moment dat hij vol zit naar de juiste locatie rijden. De BigbagMover is een solide vervoersmiddel dat makkelijk te verplaatsen is en voor alle soorten afval ingezet kan worden mits het in een bigbag past.

BigBagMover productfoto van Afzetbak.nl BigBagMover productfoto van Afzetbak.nl

Verbouw afval

De BigbagMover maakt het mogelijk om op de plek waar u aan het verbouwen bent het afval direct in de bigbag te deponeren. Als de Bigbag vol is of de werkzaamheden zijn klaar, dan kan de bigbag met de BigbagMover makkelijk worden verplaatst. Door de wielconstructie en goede wendbaarheid is het zelfs mogelijk om door een poort te manoeuvreren. Na het legen is de BigbagMover herbruikbaar of kan weer worden ingeleverd.

Bedrijfsafval

Voor het afvoeren van bedrijfsafval is de BigbagMover ideaal. Het afval kan makkelijk worden opgehaald en in de bigbag worden gedeponeerd. Door meerdere bigbags (in kleur) kan zelfs het afval overzichtelijk worden gesorteerd. Na het legen is de BigbagMover weer herbruikbaar door er weer een nieuwe zak in op te hangen en naar de juiste plek te rijden.

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.