Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Sloopwerkzaamheden

Saneren en renoveren

Ook voor sloop en renovatieprojecten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele traject. Wij werken samen met erkende sloopbedrijven, machinisten, uitvoerders, projectleiders en transport bedrijven. Deze bedrijven hebben wij geselecteerd en zij staan net als ons voor 100% kwaliteit.

Afzetbak.nl sloopwerkzaamheden voor een klant Afzetbak.nl sloopwerkzaamheden voor een klant

Samenwerking

Samen zullen wij ons sterk maken om de gemaakte afspraken voor uw sloop-/renovatie of ontmantelingsproject tot een goed einde te brengen of bij renovatie beter gezegd een nieuw begin. Met expertise, beleving en motivatie zullen wij het gehele proces begeleiden. Of het nu gaat om de renovatie van uw kantoorgebouw, de afbraak van een appartementencomplex, het saneren van een winkelpand of het slopen en herbouwen na brand van bijvoorbeeld een school, bedrijfspand of woonhuis. Wij denken met u mee en willen voor alle werkzaamheden graag de juiste partij voor u vinden.

Recycling

Het afvoeren van de daarbij vrijgekomen materialen verzorgen wij voor u. Wij recyclen de materialen en zullen deze onder brengen bij bedrijven zo dichtbij mogelijk, zo houden wij rekening met de CO2 uitstoot. Deze recyclingbedrijven worden geselecteerd, bekeken en regelmatig door ons bezocht. Voor ons is het belangrijk dat zij aan onze standaard van 98% recycling voldoen. Zo wil het wel eens voorkomen dat een bedrijf alleen het oud ijzer of staal mag doen voor ons terwijl een ander bedrijf dan het steen- en betonpuin krijgt. Tevens kunnen wij ook het opknijpwerk op locatie voor u verzorgen en brengen wij een rapportage uit van de afgevoerde afvalstromen per project.

Afzetbak.nl sloopwerkzaamheden voor een klant Afzetbak.nl sloopwerkzaamheden voor een klant Afzetbak.nl sloopwerkzaamheden voor een klant

Communicatie

U ontvangt een heldere en duidelijke offerte en deze wordt mondeling toegelicht. Een offerte waar we samen met u aan rekenen en echt kijken wat voor u het beste is. Duidelijkheid vooraf, zodat er geen twijfels tijdens het traject ontstaan over bijvoorbeeld wat er aangenomen is. Overleg op locatie, zodat u te alle tijden op de hoogte bent van het verloop van uw project. Wij prefereren korte lijnen, zowel op grote als op kleine projecten. Transparantie en openheid dat gaat onze samenwerking doen groeien! Ontzorgen noemen we dat, u gaat door met plannen maken voor de toekomst, terwijl wij het bestaande voor u afbreken.

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.