Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Zeecontainer huren

Een zeecontainer huren bij Afzetbak

Heeft u een zeecontainer nodig voor uw bedrijf? Afzetbak heeft voor u een oplossing! Wij hebben een grote verscheidenheid aan maten en soorten containers te huur, zodat u de perfecte container voor uw behoeften kunt vinden.

We hebben zowel nieuwe als gebruikte containers beschikbaar, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw budget past. En als u hulp nodig heeft om uw container op de eindbestemming te krijgen, kunnen wij ook transportdiensten leveren.

Vrachtschip met zeecontainers van Afzetbak.nl Verschillende zeecontainers

De voordelen van het huren van een zeecontainer

Er zijn veel voordelen verbonden aan het huren van een zeecontainer bij Afzetbak:

  • Een grote verscheidenheid aan maten en soorten zeecontainers beschikbaar
  • Transportdiensten beschikbaar
  • Nieuwe en gebruikte zeecontainers beschikbaar
  • Betaalbare tarieven

Daarnaast heeft Afzetbak niet alleen zeecontainers tot haar beschikking, ook kunt u bij ons terecht voor portaalcontainers, afzetcontainers en rolcontainers.

Hoe een zeecontainer huren?

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een zeecontainer van Afzetbak, is het proces eenvoudig. Neem contact met ons op en laat ons weten welk type en formaat container u nodig heeft. Wij leveren hem op uw locatie en halen hem op als u klaar bent.

Wij maken het huren van zeecontainers gemakkelijk, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

20ft zeecontainer

Als u een kleine ruimte hebt en veel spullen moet opslaan of verplaatsen, is een 20ft zeecontainer de manier om te gaan. Ideaal voor huishoudelijk of commercieel gebruik, onze 20ft zeecontainers zijn schoon, ruim en goed onderhouden.

We hebben zowel nieuwe als gebruikte 20ft zeecontainers te huur. Kies de optie die het beste past bij uw budget en behoeften. En als u hulp nodig hebt om uw container naar zijn eindbestemming te krijgen, kunnen we transportdiensten leveren.

40ft zeecontainer

Het wordt voornamelijk gebruikt voor opslag van goederen, maar ook voor intermodaal vervoer of verzendingen. Deze is veel te zien tijdens het transport over zee middels een vrachtschip en de weg op een vrachtwagen.

Zeecontainers van Afzetbak.nl in de haven

Formaat van een zeecontainer

Een zeecontainer is beschikbaar in verschillende formaten. Hier zijn de meest voorkomende formaten:

  • De 20ft zeecontainer heeft een formaat van: 6,06 x 2,44 x 2,59 meter
  • De 40ft zeecontainer heeft een formaat van: 12,2 x 2,44 x 2,59 meter

Afhankelijk van het formaat zeecontainer dat u nodig heeft kan de prijs verschillen. Daarom is het noodzakelijk om tijdens het aanvragen van een container hier goed over na te denken.

Tips voor het gebruik van een zeecontainer

Uit ervaring hebben wij enkele veel gevraagde tips en tricks verzameld voor u:

  • Zorg ervoor dat de container op een vlakke ondergrond staat voordat u de deuren opent.
  • Wees voorzichtig bij het openen en sluiten van de deuren, want ze zijn zwaar.
  • Houd uw spullen georganiseerd, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig hebt.
  • Label uw dozen of opslagcontainers zodat u weet wat erin zit.

Locaties

Bij het versturen van uw vracht middels een zeecontainer zijn er vele manieren om op de locatie te komen. Ons transport van de zeecontainer gaat op verschillende manieren, dit alles om van uw locatie tot de bestemming te komen.

Zo kan het zijn dat de zeecontainer eerst per vrachtwagen van de haven Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen naar een warehouse wordt gebracht om hier op een milieubewuste manier de goederen te splitsen. Dit alles is mogelijk, om aan uw wensen te voldoen vragen wij daarom telefonisch of per email contact met ons op te nemen.

Afzetbak is de beste plek om een zeecontainer te huren. Wij bieden hoge kwaliteit zeecontainers tegen een betaalbare prijs.

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.