Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!
Product foto van Piepschuim 20m³ Product foto van Piepschuim 20m³
Product foto van Piepschuim 20m³
Product foto van Piepschuim 20m³
Product foto van Piepschuim 20m³
Product foto van Piepschuim 20m³
€ 798,60 Incl. btw

gebaseerd op 2167 reviews

 • Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
 • Prijs is inclusief plaatsingkosten, afvoerkosten & milieutoeslag
 • Inclusief 1 week huur
 • Gratis transport

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag!

Nog maar 2 op voorraad
Acceptatie: piepschuim moet wel schoon en droog zijn, geen opmenging van andere materialen, bij ongeschiktheid door vervuiling komt de lading retour. De huurvrije periode van een piepschuim container is 5 werkdagen. Boven de 2000kg, een naheffing van €300,- exclusief btw per ton. Bestel binnen enkele minuten een 20m³ container voor uw piepschuim. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving en levering in heel Nederland met een gegarandeerde recycling van 98%!

De prijs van een 20m³ piepschuim container is inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 1 week huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland, de prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als de container en/of het afval niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening brengen.

Indien u vragen heeft over de 20m³ container of over piepschuim kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Extra informatie

Acceptatie: piepschuim moet wel schoon en droog zijn, geen opmenging van andere materialen, bij ongeschiktheid door vervuiling komt de lading retour. De huurvrije periode van een piepschuim container is 5 werkdagen. Boven de 2000kg, een naheffing van €300,- exclusief btw per ton.

Onze prijzen zijn transparant en all-in transport, afvoeren en verwerkingskosten en 1 week huurvrij. Bij overschrijding van 1 week huurvrij zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening brengen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving piepschuim zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten (daarvoor graag begrip).

20-40 m³ afzetcontainers mogen maximaal tot aan de rand geladen worden.

20m³ afzetcontainer mag maximaal 5 ton wegen*.

* indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

De 20m³ container heeft ongeveer de volgende afmetingen:

 • Hoogte 160cm
 • Breedte 230cm
 • Lengte 550cm

Bekijk ook de overige 20 kuub containers, de 20m³ container is namelijk ook voor andere afvalstromen beschikbaar.


Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een piepschuim container mogen.

Wat mag er in een piepschuim 20m³?

 • EPS
 • geëxpandeerde polystyreen
 • schoon piepschuim
 • tempex
 • wit piepschuim

Piepschuim 20m³ in Augmented Reality

Maar, hoe groot is zo'n 20m³ container nu in het echt? Dat is een vraag die de klantenservice vaak krijgt te horen.

Middels het gebruik van Augmented Reality is het mogelijk om de container virtueel op je gewenste locatie te plaatsen. Hierdoor ziet u direct of de container past op de plek waar u deze in gedachten hebt.

Bekijk in AR hand

Tip: heeft u een specifieke locatie waar de container gewenste is. Voeg dan een foto van de container locatie toe aan de bestelling, hierdoor weet de chauffeur precies waar u de 20m³ piepschuim container wilt hebben. De chauffeur zal (indien mogelijk) de container op de gewenste locatie plaatsen.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

heel goede dienstverlening . ik raad je het echt aan.

De dichte container werd op het afgesproken tijdstip gebracht en ook op het afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Fijne manier van reserveren en goede prijs. Communicatie over wanneer ze precies komen (bevestiging levering of ophalen en tijdstip) kan beter. Moest zelf achteraan bellen om te horen wat de verwachtte tijd zou zijn.

Ander formaat container?

Is een 20m³ container niet voldoende om al uw piepschuim mee af te voeren? Bekijk dan de onderstaande piepschuim containers.