Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: zaterdaglevering in bepaalde regio's!

Afvalcontainer huren?
Vandaag besteld, morgen geleverd!

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Container huren

Via Afzetbak.nl kunt u eenvoudig en snel een afvalcontainer bestellen voor het afvoeren van uw afval. U kunt zich bezig houden met de sloop en/of verbouwing, en wij verwerken uw afval.

Op basis van welke soort afval u wilt afvoeren kiest u een container. De prijs voor het huren van een container hangt namelijk af van het formaat & de afvalstroom. Een container huren bij Afzetbak.nl is een all-in tarief (voor het plaatsen van de container, container ophalen, verwerken van afval en milieutoeslag).

Puin container huren

Puin container

Aan het slopen en moet er puin afgevoerd worden? Kies dan een puin container voor puin, beton en tegels die u wilt afvoeren. Door het zelf te scheiden van puin en bouw- en sloopafval bent u namelijk voordeliger uit. Lees meer over puin.

Zand/grond container huren

Zand/grond container

Een zand/grond container is geschikt voor het afvoeren van onder andere door de PFAS problematiek zijn er zeer strikte regels, informeer bij ons indien u wilt afvoeren, zand en grond, graszoden. Lees meer over zand/grond.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Abdullah Alzahr

Geen omschrijving achtergelaten...

Co Tersteeg

Geen omschrijving achtergelaten...

Chris

Snelle en goede plaatsing op de plek waar we hadden gevraagde Goede communicatie, dus zeer tevreden.

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost de huur van een afvalcontainer?

De prijs begint bij € 149,- maar dit is afhankelijk van het formaat en de afvalstroom van de container die u wilt huren.

Om zeker te weten wat de prijs van een afvalcontainer huren is, raden wij u aan gebruik te maken van de afvalcontainer huren keuzehulp.

Waar kan ik goedkoop een container huren?

Een goedkope afvalcontainer huren? Dat doet u eenvoudig, snel en goedkoop via Afzetbak.nl. Jarenlange ervaring in container verhuur door heel Nederland. Geen verborgen kosten middels de all-in tarief, vanaf € 149,-.

Welke container moet ik huren?

Voor de meeste klussen is het handig om voor een 6m3 formaat te gaan. Om er zeker van te zijn dat je voldoende ruimte hebt in de afvalcontainer, kan je gebruik maken van de afvalcontainer huren keuzehulp of contact opnemen met de klantenservice.

Ook moet je rekening houden met het afval dat je wilt afvoeren. Per afvalstroom hebben wij op de site vermeld welke materialen er wel en niet zijn toegestaan.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen storten?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Wat is een afzetcontainer?

Een afzetcontainer is een afvalcontainer welke geplaatst wordt bij u op locatie. Een goede, snelle en veilige oplossing voor het gescheiden inzamelen van bouwafval, sloopafval, puin, groenafval en zand. Dit kan in de formaten 3m³, 6m³, 40m³, 20m³, 10m³ & 10m³ (gesloten), hierdoor kunnen zoveel particulieren & bedrijven een afzetcontainer huren bij Afzetbak.nl. In een afzetcontainer kunnen verschillende afvalstromen gedumpt worden, zoals grofvuil, puin, tuinafval en nog meer.

Wat is afvalcontainer huren?

Een afvalcontainer huren is een afzetcontainer welke bij u op locatie geplaatst wordt. De afzetcontainer wordt door een portaal vrachtwagen bij u geplaatst.

Zodra de container geplaatst is kunt u deze vullen met uw afval. Hier heeft u tot 6 weken na plaatsing de tijd voor (of als u eerder klaar bent halen wij de container eerder op). Vervolgens halen wij de afvalcontainer weer bij u op. Met een afvalcontainer huren bespaart u vele ritjes richting de afvalstort bij u in de buurt.

Kan ik een afvalcontainer huren als particulier?

Bij Afzetbak.nl is het mogelijk om als particulier een container te huren voor het afvoeren van uw afval. Door een goedkope container te huren, bespaart u veel ritjes richting de afvalstort in uw gemeente.

Wanneer particulieren een afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl, worden zij ontzorgt. Afzetbak.nl gaat namelijk voor de beste service voor alle klanten, ongeacht of u zakelijk of als particulier een container huurt.