Ga naar inhoud
🎉 Een opgeruimde lente begint met het opruimen van afval! Huur een container bij Afzetbak.nl!

Afvalberg in Aduard in brand [17 juli 2019 18:03]

Geplaatst op woensdag 17 juli 2019 door Maurice Hagen

In Aduard is brand ontstaan in een afvalberg.

Tot op heden is het nog niet bekend hoe de brand is ontstaan, hierover zal de brandweer vermoedelijk later een uitspraak over doen. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar een middel brand omdat er weinig tot geen bluswater ter beschikking is. De brandweer rukte hiervoor uit met een hoogwerker en twee blusvoertuigen. 

Foto's van de brand worden onder andere gedeeld op Twitter door Noordernieuws, ook zijn deze op de site noordernieuws.nl geplaatst.

De brand is langs de Albert Harkemaweg in Aduard. Volgens de eerste officiele P2000 melding, welke om 18:03 is verstuurd, gaat het om een gebouw brand: "p 1 inci-07 brand gebouw nb:middel br albert harkemaweg aduard". Later zijn er meerdere eenheden opgeroepen, om 18:10 "p 1 inci-07 brand gebouw ass.: rv nb:middel br albert harkemaweg aduard 011850" en later om 18:37 "p 1 inci-07 afval/rommel brand nb:grote br ass.: rv albert harkemaweg aduard 010131 011864". Meer informatie over de P2000 melding is te vinden op alarmeringen.nl.

Laatste update van de brandweer is om 7:32, zij na meer dan 12 uur nog bezig met de laatste resten te blussen.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.