Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Circulaire Economie

Geplaatst op zaterdag 29 september 2018 door Maurice Hagen

Wij besteden heel veel aandacht aan de circulaire economie. Voor ons als containerverhuurbedrijf is afval DE grondstof van de toekomst. Ieder jaar wordt maar liefst 93% van het afval, dat wij als containerverhuurbedrijf inzamelen, hergebruikt. In de glasrecycling ligt dit percentage op ± 98%.

Doordat een groot deel van alle afvalstoffen voor hergebruik geschikt zijn, spreken wij steeds vaker over grondstoffen in plaats van over afval. De huidige processen om deze ingezamelde grondstoffen om te vormen zijn namelijk zeer geschikt voor het fabriceren van nieuwe, hoogwaardige producten. Hierdoor leveren ze een belangrijke bijdrage aan een verantwoord grondstoffengebruik, de vermindering van CO² uitstoot en de omvang van de afvalberg.

Dat is de circulaire economie voor de TOEKOMST.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.