Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Grote brand in industriepand Rotterdam-Zuid aan de Maas [video]

Geplaatst op maandag 26 augustus 2019 door Maurice Hagen

Een zeer grote brand is er op dit moment in Rotterdam-Zuid ineen industriepand.


Meerdere blusvoertuigen zijn uitgerukt naar het industrieterrein. De brand woedt in metaalrecyclingbedrijf Van Leeuwen en gaat gepaard met veel rookontwikkeling. Uit voorzorg zijn beide richtingen van de maastunnel afgesloten aangezien het recyclingsbedrijf er vlak naast ligt. De maastunnel zal dicht blijven zolang er rook hangt.

De brandweer adviseert mensen die aan de overkant van de maas staan te kijken om weg te gaan, zij staan namelijk in de rook. Ook is het aan de geur te ruiken dat er plastic is verbrand.

Rond 17:22 kwam de eerste melding binnen bij de de hulpdiensten, het is nog onduidelijk of er schadelijke stoffen zijn vrijgekomen.

Van Leeuwen Recycling Groep is sinds 1967 een begrip in Rotterdam en omstreken voor de metaal en afvalrecycling. Zij zijn gevestigd in Rotterdam-Zuid aan de Maas.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.