04 maart 2019

Het team van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl groeit - tijd voor uitbreiding

Toen wij in 2018 startte met onze webshop hadden we niet verwacht, dat het binnen een jaar zo’n succes zou zijn. Wij ontvingen honderden positieve reacties en reviews de afgelopen tijd en nog steeds krijgen wij zeer positieve reacties. Na heel veel bestelde containers kunnen wij u nog steeds de beste service bieden.

Om onze service te kunnen blijven aanbieden, hebben wij ons team moeten uitbreiden. Om voor u de service optimaal te blijven bieden, hebben wij daarom gekozen om over te schakelen met de telefonie van het oude 06 nummer (06-28 28 23 27) naar een nieuw nummerplan. Onze service blijft gelijk, alleen is de kans op dubbele telefoontjes (waardoor u soms de voicemail kreeg) veel kleiner, omdat u direct één van onze medewerkers aan de telefoon krijgt.

Het nummerplan ziet er als volgt uit:
Telefonische ondersteuning: 
- +31(0)85-029 24 10 (afzetbak.nl)
- +31(0)85-029 24 12 (rolcontainerservice.nl)

WhatsApp: 
- +31(0)6-28 28 23 27 algemeen

Het team van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Wij ontzorgen u van uw zorg

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.