Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Koelkast afvoeren?

Geplaatst op vrijdag 02 oktober 2020 door Maurice Hagen

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwe keuken gekocht zo’n grote aankoop doe je niet zo vaak. Voordat het grote genieten kan gaan beginnen moet u eerst nog gaan slopen, want de oude keuken moet plaats maken voor het gloednieuwe exemplaar.


Dat betekent dat er een spannende tijd aanbreekt en dat het slopen kan beginnen, wellicht doet u dit zelf of u schakelt een aannemer in voor deze klus. U huurt bij ons eenvoudig een container voor afvoeren van het afval. Weet u niet precies welke container u nodig heeft dan geven wij u daar graag advies in. Er komen tijdens de verbouwing van uw keuken veel soorten afval vrij zoals o.a. tegels, steen en puin, maar ook u oude keuken en alle daarin oude apparatuur. Er is echter één probleem in de container mag u niet de oude koelkast / koelvries-combinatie afvoeren in verband met aanwezigheid van koelgas. Doet u dit toch dan krijgt u daarvoor een boete.


Wij hebben hier nu een oplossing voor u kunt bij ons online een aanvraag doen om de koelkast op te laten halen. Wij zullen de koelkast dan voor u afvoeren en nemen indien gewenst ook de rest van de keukenapparatuur voor u mee. Denk hierbij aan de kookplaat, de gootsteen uit het aanrechtblad, de magnetron, de oven, de vaatwasser en eventueel losse keukenapparatuur zoals; een staafmixer, tosti-ijzer, een broodrooster. Wij berekenen hierbij een vaste prijs voor het ophalen van de koelkast/koel-vriescombinatie en de rest van de apparatuur nemen wij kosteloos mee. Dat scheelt een hoop gedoe, u hoeft dit niet zelf apart af te voeren en het scheelt ook nog eens ruimte in de container.


Ook zorgen wij ervoor dat de elektrische apparatuur op de juiste manier worden afgevoerd hierbij houden wij rekening met recycling en het hergebruik van grondstoffen.


Let op indien u een frituurpan aanbied, dan zou dit leeg moeten zijn, de olie kunt u in flessen bij de plaatselijke supermarkt kwijt, deze ontvangen daar een leuke vergoeding voor en verdelen dat onder goede doelen.


Wij zijn blij dat we deze extra service nu kunnen aanbieden voor meer informatie of advies bel of mail met één van onze medewerkers.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.