Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Afzetzak

Geplaatst op donderdag 07 mei 2020 door Maurice Hagen

Ieder mens heeft afval de één een beetje meer dan de ander zo vraag ik me eigen altijd af, waarom de grijze bak van de buren een stuk leger is dan die van ons. En komt het ook wel eens voor dat ik op het laatste moment nog even een vuilniszak bij hun erbij gooi. De gezinssamenstelling is hetzelfde en ook wij doen netjes ons afval scheiden, wat betekent dat ik iedere avond even een loopje heb naar de plastic en papierbak in het centrum. Nu ben ik wel veel aan het opruimen en zijn wij ook niet vies van een verbouwing op zijn tijd, wat ook weer een hoop afval met zich meebrengt. Het is natuurlijk zonde om je ruimte in de grijze bak daarvoor te gebruiken, want die is al zo beperkt. 


Je hebt nu bij Afzetbak ook de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid afval op te laten halen door gebruik te maken van een Big bag, bij ons Afzetzak genaamd. Wij hanteren de maten 1m3 of 3m3. Mocht je zelf al in het bezit zijn van een Big Bag in dit formaat, bijvoorbeeld doordat je zand of grind hebt besteld dan kun je die daarna volscheppen met bijvoorbeeld grond. U gaat naar de website www.afzetzak.nl en geeft ons opdracht om deze op te halen. Voorwaarde is wel dat de Big bag voldoende stevig en goed hijsbaar is. Ook mag je zelf een Big bag aanschaffen en die vullen, maar wil je de Afzetzak thuis bezorgd hebben dan regelen wij dit ook voor u zonder extra kosten. Na bestelling heeft u de Afzetzak binnen 2 werkdagen thuis. Kijk ook even goed naar de locatie waar U deze plaatst (zie voorwaarden), want eenmaal gevuld zet je deze niet zomaar even aan de weg.


Door na te denken over het afvoeren van de verschillende afvalstromen kun je ook flink geld besparen en dat willen we toch allemaal. Zo is een 10m3 dakafval container erg prijzig, maar mocht je kiezen voor een Big Bag voor het bitumen en een bouw en sloopcontainer voor het restafval ben je aanzienlijk goedkoper uit.


Zo ook met tuinafval, heb je een tuinafvalcontainer besteld dan mag daar maar 15% grond in. Heb je veel meer grond om af te voeren dan kun je er voor kiezen om de grond middels een Afzetzak af te laten voeren. Je hebt nu geen excuus meer je kan eindelijk de trampoline ingraven of een vijver nemen.


U kunt de Afzetzak vullen met de volgende afvalstromen; Bouw en sloopafval, Dakafval, Groenafval, Grofvuil, Grond, Puin en Tuinafval. Twijfelt u welke afvalstroom u heeft en wat er allemaal in mag doen neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor nog meer tips of advies kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook per mail of chat zijn wij bereikbaar. Meer informatie kunt u ook terugvinden op onze website www.afzetzak.nl of www.afzetzak.be, want wij leveren de afzetzak ook in België en uiteraard halen we deze ook netjes bij u af.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl