Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Product foto van Piepschuim 40m³ Product foto van Piepschuim 40m³
Product foto van Piepschuim 40m³
Product foto van Piepschuim 40m³
Product foto van Piepschuim 40m³
€ 1379,40 € 1369,41 Incl. btw

gebaseerd op 2827 reviews

 • Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
 • Prijs is inclusief plaatsingkosten, afvoerkosten & milieutoeslag
 • Inclusief 1 week huur
 • Gratis transport

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag!

Dit product is (tijdelijk) alleen maar telefonisch te bestellen.

Acceptatie: piepschuim moet wel schoon en droog zijn, geen opmenging van andere materialen, bij ongeschiktheid door vervuiling komt de lading retour. De huurvrije periode van een piepschuim container is 5 werkdagen. Boven de 2000kg, een naheffing van €300,- exclusief btw per ton.

Bestel binnen enkele minuten een 40m³ container voor jouw piepschuim. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving en levering in heel Nederland met een gegarandeerde recycling van 98%!

De prijs van een 40m³ piepschuim container is inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 1 week huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland, de prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als de container en/of het afval niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening brengen.

Indien je vragen hebt over de 40m³ container of over piepschuim, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Extra informatie

Acceptatie: piepschuim moet wel schoon en droog zijn, geen opmenging van andere materialen, bij ongeschiktheid door vervuiling komt de lading retour. De huurvrije periode van een piepschuim container is 5 werkdagen. Boven de 2000kg, een naheffing van €300,- exclusief btw per ton.

Onze prijzen zijn transparant en all-in transport, afvoeren en verwerkingskosten en 1 week huurvrij. Bij overschrijding van 1 week huurvrij zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening brengen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving piepschuim zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten (daarvoor graag begrip).

20-40 m³ afzetcontainers mogen maximaal tot aan de rand geladen worden.

40m³ afzetcontainer mag maximaal 8 ton wegen*.

* indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

De 40m³ container heeft ongeveer de volgende afmetingen:

 • Hoogte 280cm
 • Breedte 230cm
 • Lengte 620cm

Bekijk ook de overige 40 kuub containers, de 40m³ container is namelijk ook voor andere afvalstromen beschikbaar.


Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een piepschuim container mogen.

Wat mag er in een piepschuim 40m³?

 • EPS
 • geëxpandeerde polystyreen
 • schoon piepschuim
 • tempex
 • wit piepschuim

Augmented Reality

Maar, hoe groot is zo'n 40m³ container nu in het echt? Dat is een vraag die de klantenservice vaak krijgt te horen.

Middels het gebruik van Augmented Reality is het mogelijk om de container virtueel op je gewenste locatie te plaatsen. Hierdoor ziet u direct of de container past op de plek waar u deze in gedachten hebt.

Tip: heb je een specifieke locatie waar de container gewenste is. Voeg dan een foto van de container locatie toe aan de bestelling, hierdoor weet de chauffeur precies waar je de 40m³ piepschuim container wilt hebben. De chauffeur zal (indien mogelijk) de container op de gewenste locatie plaatsen.

Bekijk in AR hand
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Keurig bedrijf, snel geleverd, de chauffeur dacht uitstekend mee over de goede plaatsing van de bak (wat in dit geval niet onbelangrijk was), dus bestel hier graag nog een keer mijn container.

Snel en makkelijk. Een echte aanrader!!

Simpel om aan te vragen, simpel om weer op te laten halen

Ander formaat container?

Is een 40m³ piepschuim container niet voldoende om al uw piepschuim mee af te voeren? Bekijk dan de onderstaande piepschuim containers.