İçeriğe atla
🚚 Yeni: Belirli bölgelerde Cumartesi teslimatı!

Bij een bouwdepot een afvalcontainer huren

Tuesday 18 June 2019'de Maurice Hagen tarafından yayınlandı

Bij een verbouwing kunt u een bouwdepot bij een bank aanvragen, die alle de kosten van de verbouwing financiert. In zo’n bouwdepot zijn een aantal zaken geregeld. U kunt bij uw bank informeren wat wel en niet meegefinancierd kan worden. Bij de meeste banken waar een bouwdepot van toepassing is, kunt u bij een verbouwing van uw huis/pand ook een afvalcontainer laten meefinancieren. 

Bij twijfel of de kosten uit het bouwdepot betaald mogen worden, informeer bij uw bank of dit is toegestaan. Wij kunnen een factuur sturen, zodat de bank die een bouwdepot verleent, het bedrag vanuit uw bouwdepot aan ons overmaakt.


Zeker niet onbelangrijk is om de kosten voor dit bouwdepot bij uw inkomstenbelasting opgave op te voeren. Voor informatie kunt u informatie vinden op www.belastingdienst.nl via zoeken naar bouwdepot of verbouwingsdepot of verbouwingslening.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.