Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Voorkomen van een mis rit / loze rit

Geplaatst op maandag 10 juni 2019 door Maurice Hagen

Om te voorkomen dat onze transporteurs een mis rit / loze rit maken bij het plaatsen en/of bij het ophalen van een afvalcontainer, wijzen wij u erop dat dit redelijk makkelijk te voorkomen is.


Indien u een container bij Afzetbak.nl bestelt, kunt u de plaats (meestal een parkeerplaats) bezet houden door daags of enkele dagen te voren op deze plaats uw auto, een vuilnis rolcontainer of een ander groot voorwerp te plaatsen en deze, voordat de container geplaatst wordt, te verwijderen. U kunt deze plaats ook markeren door middel van afzetlint. Dit kunt u kopen bij een doe-het-zelf markt.


Overleg met uw buurtgenoten, zodat zij ook weten wat er staat te gebeuren. Geef tevens aan dat deze afvalcontainer alleen voor uzelf bedoeld is en dat anderen, mits u daartoe toestemming geeft, ook materiaal, wat voor deze container besteld is, mag deponeren. Hierbij bent u dus zelf verantwoordelijk om te zorgen dat er alleen de toegestane materialen in worden gedeponeerd. Als wij tijdens het verwerken van bijvoorbeeld een puincontainer ook andere materialen constateren, dat thuishoort in een bouw en sloopafval container , zullen wij hiervoor extra kosten in rekening brengen, zoals vermeld staat bij het afrekenproces. Bij elke afvalstroom staat vermeld welke materialen er gedeponeerd mogen worden, zo ook voor een grofvuil container, tuinafval container, hout container etc.


Hetzelfde geldt voor het ophalen van de volle container. Zorg er in ieder geval voor, dat de transporteur de volle container, op de door u aangegeven dag, zonder problemen kan opladen. Er mag tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden voor de containers van 3 - 6 - 10 m³.


Bij iedere zogenaamde mis rit moeten wij helaas € 85,- excl. btw in rekening brengen.

Indien u bovenstaand goed communiceert, worden eventuele problemen tot een minimum beperkt en kan de klus op een prettige manier geklaard worden.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.