Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Bedrijfsafval in een rolcontainer; dé manier in onze kringloop maatschappij

Geplaatst op woensdag 17 juli 2019 door Maurice Hagen

Bedrijven zoals MKB, horeca, instellingen, kwekerijen, fabrieken, instellingen en nog vele andere bedrijfstakken zijn verplicht door de overheid zelf hun bedrijfsafval te scheiden en te laten afvoeren. Rolcontainerservice.nl is bij uitstek een perfecte partner om dit afval in een rolcontainer op de meest milieuvriendelijke manier te laten verwerken. 


Ook voor de particulieren hebben wij de geschikte containers in ons assortiment. Rolcontainerservice.nl heeft landelijke dekking om rolcontainers te plaatsen. Wij verwerken zowel restafval en papier/karton afval in aparte rolcontainers. 


Op onze website www.afzetbak.nl onder item “SPECIALTIES - rolcontainer huren” vindt u alle in en outs om een rolcontainer voor uw bedrijfsafval te huren.


Het bestellen van een rolcontainer voor bedrijfsafval gaat als volgt:


Vul het formulier op onze website volledig in op onze website. Geef aan:

  • welke afvalstroom (restafval, papier/karton afval) u wenst af te voeren
  • welke rolcontainer inhoud (er staat bij elke container hoeveel vuilniszakken er in gaan)
  • de frequentie van lediging
  • plaatsing van de rolcontainer kan binnen enkele dagen plaatsvinden
  • extra ledigingen kunnen altijd plaatsvinden indien u ons hiervan op de hoogte stelt
  • u ontvangt van ons een kalender met de dagen dat de container wordt opgehaald. Op de dag van ophalen zorgt u ervoor dat de container vanaf 7.00 uur aan de doorgaande weg klaar staat en vòòr 18.00 uur is uw container geledigd


Wij nemen na het invullen van het bestelformulier contact met u op om alles in goede banen te leiden. 


Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen om de informatie te vernemen.


Ons telefoonnummer 085-0292412 en onze specialisten geven u juiste informatie.


Rolcontainerservice.nl is een onderdeel van Afzetbak.nl en wij verzorgen door geheel Nederland dat het afval op de meest milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. 


Alle bedrijven waar wij mee samenwerken dienen aan onze strengste eisen op gebied van kwaliteit, arbo en milieu te voldoen en hebben de hoogste kwaliteits- en milieueisen met ISO certificeringen.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.