25 oktober 2019

Brand in afvalcontainer in Leidsche Rijn

De brandweer van De Meern werd rond 15:00 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Berlijnweg in Leidsche Rijn. Op een braakliggend terrein naast het skatepark stond een afval in brand. In de container lag hout, karton en ander afval.


Lees dit bericht verder op https://www.regioleidscherijn.nl/2019/10/25/veel-rook-door-brand-in-afvalcontainer-in-leidsche-rijn/

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.