Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Snel een rolcontainer bij uw bedrijf

Geplaatst op dinsdag 18 mei 2021 door Maurice Hagen

Bedrijfsrestafval

In Nederland zijn ontzettend veel bedrijven, instellingen en kantoren en wat te denken van vakantieparken, campings groot en klein en recreatiebedrijven. Bij al deze bedrijven wordt bedrijfsafval (restafval) geproduceerd. Dit bedrijfsrestafval moet worden ingezameld. Het wordt gedeeltelijk verbrand en een groot deel hergebruikt. Wij staan voor 98% recycling.


Bij Rolcontainerservice.nl kunt u goedkoop, gemakkelijk en snel een rolcontainer voor bedrijfsrestafval huren! Ook voor papier en karton hebben wij rolcontainers klaar staan.

Wij leveren de rolcontainers in heel Nederland. 


Het gehele proces kan worden afgerond via onze website. Na de afronding staat een rolcontainer zo spoedig mogelijk bij u voor de deur!


Controle over uw bedrijfsafval

Elk bedrijf is anders. Daarom kunt u bij RolcontainerService.nl alles zelf kiezen. Bij het ene bedrijf zal een rolcontainer voor bedrijfsafval van 240 liter container genoeg zijn, maar bij een ander bedrijf zal een 1300 liter nodig zijn. U weet zelf het beste hoeveel afval er in uw instelling of bedrijf wordt geproduceerd dus welke rolcontainer voor bedrijfsrestafval of papier en karton u nodig heeft! 


Daarom staat op onze website hoeveel zakken er in een rolcontainer gaan. En komt u er niet uit, vraag dan aan één van onze medewerkers om hulp. 


Op onze website kunt u zelf bepalen hoe frequent de rolcontainer geledigd moet worden. Dit kan bij ons meerdere keren per week tot één keer per maand. De mogelijkheid om de ledigingsfrequentie te wijzigen, bijvoorbeeld door invloed van seizoenen, kan via onderling overleg snel geregeld worden, zonder gedoe.


RolcontainerService.nl werkt niet met contracten. U bent vrij om een rolcontainer bij ons huren. Wij zorgen ervoor dat uw rolcontainers volgens aangegeven frequentie geledigd wordt en op een milieuvriendelijke wordt verwerkt.


Een rolcontainer voor bedrijfsrestafval of papier en karton huren doet u online

U kunt alles online bij ons regelen. U kiest via de offerte-aanvraag de gewenste afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en de ledigingsfrequentie. 


Snel daarna ontvangt u in uw mailbox een offerte/prijsaanbieding van RolcontainerService.nl. Indien u van onze dienstverlening gebruik wilt maken, zoals zo velen voor u, dan ondertekent u de offerte/prijsaanbieding online met uw handtekening. 


Wij zetten uw getekende offerte/prijsaanbieding om in een opdracht en regelen zo snel mogelijk de juiste rolcontainer bij u voor de deur. 


Na het accepteren van de offerte ontvangt u van ons een formulier voor de automatische incasso, welke u ondertekend naar ons retourneert.


Daarna ontvangt u online een lediging kalender met alle ledigingsdagen voor het hele jaar. 


Zijn er vragen over het huren van een rolcontainer voor bedrijfsrestafval of papier en karton? Neem gerust contact met ons op om verder geïnformeerd te worden.


Bedrijfsrestafval en/of papier en karton rolcontainer huren

Bij RolcontainerService.nl bieden wij aantrekkelijke prijzen voor het huren van een rolcontainer voor bedrijfsrestafval en papier en karton! 


Als bijvoorbeeld: een bedrijfsrestafval container huren voor uw bedrijf, instelling, kantoor, camping of recreatiebedrijf.


Kies een formaat welke u denkt nodig te hebben: wij hebben voor zowel kleine als grote bedrijven en instellingen een assortiment rolcontainers van 240, 660, 770, 1100 en 1300 liter.  


U bepaalt hoe vaak de rolcontainer geleegd wordt. Het kan bij ons 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken.


Het kan zijn, dat u een andere regeling wilt treffen! Neem dan contact met ons op.


Wij, van RolcontainerService.nl willen een schoner Nederland. U toch ook!

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl