Ga naar inhoud
🎉 Eindejaar opruim korting bij Afzetbak.nl!
Container huren bij Afzetbak.nl

Container huren

Een container huren kan in verschillende formaten, maar ook in verschillende afvalstromen. Om niet teveel geld te moeten betalen zijn deze soorten container huren opgesplitst op de website van Afzetbak.nl.

U kunt zelf diverse keren heen en weer rijden met uw auto naar de gemeentewerf. Dat kost veel tijd en bij vele, zo niet alle gemeenten mag u maar beperkt afval storten.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare afvalcontainers

Bij Afzetbak.nl is er altijd een afval container beschikbaar voor verschillende klussen, er is dus altijd wel een container voor uw klus!

Weet u niet welke container er nodig is voor uw klus, of heeft u gewoon een vraag? Geen probleem, onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar!

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Super goed bedrijf absolute aanrader voor iedereen die een afwascontainer of wat dan ook nodig heeft. Snel levering, zelf plek kiezen van container en opgehaald op moment dat het je uitkomt.

Precies daar neergezet waar ik hem wilde hebben. Zeer aardige chauffeur en tel. Personeel.

Wij maken al een tijd gebruik door het hele land van de diensten van afzetbak en zijn mega blij hoe het gaat communicatie is makkelijk en erg snel! Ook denken ze met je mee wat handig is met het product wat je moet afvoeren welke bak en wat de beste prijs daarvoor is. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Advies over afvalcontainers

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Voor wie is een afvalcontainer geschikt?

Een afvalcontainer huren is geschikt voor particulieren en bedrijven die zich bezig willen houden met klussen, verbouwen of afval afvoeren.

Wanneer u een afvalcontainer huurt, hoeft u namelijk niet zelfstandig naar de stort te rijden om het afval af te voeren. Door het plaatsen van een container via Afzetbak.nl, wordt dit voor u geregeld. De container wordt op het gewenste moment geplaatst, daarna kunt u direct de container vullen met uw afval. Zodra de klus gedaan is, of de container vol zit, vraagt u een ophaal aan. Wij zullen vervolgens de container ophalen en het afval recyclen.

Welke container huren?

Als eerste kiest u wat voor soort, een afzetcontainer (3m3 t/m 40m3), rolcontainer (240 liter t/m 1300 liter) of een Big Bag (1m3 of 3m3).

Vervolgens maakt u een keuze uit het soort afval, zoals bedrijfsafval, papier/karton, bouw en sloopafval, grofvuil, puin, dakafval of zand/grond.

Wij adviseren u om het aantal kuub (m3) ruim in te schatten, dit scheelt namelijk in kosten wanneer het toch meer afval blijkt te zijn.

Welke formaat container heb ik nodig?

Wanneer je veel afval hebt af te voeren is het voordeligst om een 3㎥ t/m 40㎥ container te huren. Deze wordt geplaatst en u vult deze met uw afval. Deze containers zijn beschikbaar in de afvalstromen: grofvuil, bouw en sloopafval, puin, tuinafval, hout, dakafval, groen, zand/grond, restafval, huisraad, papier/karton, asbest & piepschuim.

Als u een kleine hoeveelheid moet afvoeren (1㎥ t/m 3㎥) bestelt u een Big Bag voor afval. Deze wordt per post verstuurd, welke wij vervolgens weer komen ophalen en uw afval recyclen.

Heeft u als bedrijf regelmatig afval? Dan huurt u een rolcontainer. Met een rolcontainer kunt u bedrijfsafval en/of papier/karton eenvoudig laten afvoeren. Dit kan middels een frequentie- of op afroep lediging.

Hoe snel kan ik een container huren?

Wanneer u op werkdagen voor 16:30 uur een container huurt, kan deze de eerst volgende werkdag al geleverd worden.

Rond de feestdagen kan het langer duren voordat een container geplaatst of opgehaald kan worden. Dit zullen wij verwerken op onze website, hierdoor ziet u altijd de actuele bezorg en ophaal tijden op de website.

Waarom een afval container huren?

Als u aan het verbouwen, klussen of opruimen bent wilt u zo snel mogelijk klaar zijn. U wilt niet tijdens of na het uitvoeren van uw klus nog tijden in de rij staan bij de afvalstort. Vooral op een zaterdag kan het druk zijn bij de stort.

Wanneer u een container voor uw afval huurt via Afzetbak.nl plaatsen wij een container wij u voor de deur. De container, Big Bag of rolcontainer vult u met het afval. Wanneer de container vol is komen wij deze weer ophalen (of wisselen voor een nieuwe) en gaan wij uw afval recyclen tot nieuwe, herbruikbare producten. Daarom kiest u voor een afval container huren via Afzetbak.nl!

Wanneer een container bestellen?

Om er zeker van te zijn dat u de container geplaatst is wanneer u gaat klussen, raden wij aan de container minimaal 1 week van te voren te bestellen. Het kan namelijk zijn dat er meerdere mensen last-minute een container gaan huren.

Ook is het handig om de container 1 dag voor de werkzaamheden te laten plaatsen, hierdoor kunt u direct 's ochtends beginnen met het plaatsen van uw afval in de container. Hierdoor heeft u het afval niet 2x in uw handen.

Hoe lang heb ik een container nodig?

Gemiddeld staat een gehuurde container 2 weken op locatie. Maar mocht u de container langer nodig hebben als 2 weken, geen probleem, de gehuurde container mag tot 6 weken huurvrij geplaatst blijven. Daarna rekenen wij extra kosten voor de huur van de afvalcontainer. Hierover zullen wij u minimaal 1 week van te voren over informeren.

Is er borg op containerverhuur?

Nee, bij een container huren via Afzetbak.nl hoeft u geen borg te betalen.

Kan ik rekenen op extra of onverwachtte kosten?

Wanneer u zich aan de spelregels van container verhuur houdt, krijgt u geen extra kosten. De prijzen op de website van Afzetbak.nl zijn namelijk all-in tarieven.

De spelregels/voorwaarden staan vermeld op onze website bij de gekozen container, denk aan welke materialen er in de container mogen, het formaat en eventueel overbeladen.

Kan ik een gehuurd container laten wisselen voor een nieuwe?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer uw gehuurde afvalcontainer eerder vol is bestelt u een (nieuwe) afvalcontainer. Dit doet u middels het invullen van het ophaal formulier, waarbij u de keuze hebt om de container te laten wisselen.

Bij een wissel brengen wij de kosten voor de extra container in rekening.