Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Piepschuim container huren in Oss

Piepschuim container huren in Oss

Wilt u een piepschuim container huren in Oss? Via Afzetbak.nl kunt u eenvoudig en snel een container voor piepschuim huren. Wij plaatsen in Oss afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een piepschuim container huren kan al vanaf € 788,61. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw piepschuim.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

piepschuim container huren in Oss

Voor de afvalstroom piepschuim hebben wij containers beschikbaar in 2 verschillende formaten.

Indien u niet weet welk formaat u moet kiezen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een piepschuim container.

Extra informatie piepschuim

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een piepschuim container mogen.

Wat mag er in een piepschuim container?

  • EPS
  • geëxpandeerde polystyreen
  • schoon piepschuim
  • tempex
  • wit piepschuim

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Hoe snel kan een piepschuim container worden geplaatst in Oss?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Oss. Daardoor kunnen wij de piepschuim containers leveren binnen 24 uur, als u deze op werkdagen bestelt voor 16:30 uur.

Welk formaat piepschuim containers kunnen er in Oss geleverd worden?

Wij hebben piepschuim containers beschikbaar in de formaten 20m³ & 40m³.

Heeft u een ander formaat piepschuim container nodig? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een piepschuim container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Wanneer u niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een piepschuim containers kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een piepschuim container in Oss?

Een piepschuim container kan je al huren vanaf € 788,61. De prijs is inclusief plaatsing van een piepschuim container in Oss, afvoeren en verwerking van uw piepschuim.