Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!
Dakafval container huren in Rotterdam

Dakafval container Rotterdam

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Wil je een dakafval container huren in Rotterdam? Via Afzetbak.nl kan je eenvoudig en snel een container voor dakafval huren. Wij plaatsen in Rotterdam afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een dakafval container huren kan al vanaf € 739,-. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw dakafval.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Particulier & zakelijk

dakafval container huren in Rotterdam

Voor de dakafval afvalstroom hebben wij containers beschikbaar in 4 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een dakafval container.

Extra informatie dakafval

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een dakafval container mogen.

Wat mag er in een dakafval container?

 • dakbedekking (dakleer, bitumen- en teerhoudend)

Wat mag er niet in een dakafval container?

Enkel de producten welke staan vermeld in de "wat mag er in een dakafval container"-lijst mogen worden afgevoerd in de container voor dakafval. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden van producten/materialen welke niet zijn toegestaan:

 • matrassen / toppers (inleveren bij de milieustraat)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • bomen (aparte container tuinafval)
 • gewolmaniseerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • geïmpregneerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • grind (aparte container bouw en sloop)
 • snoeiafval (aparte container tuinafval)
 • stronken (aparte container tuinafval)
 • takken (aparte container tuinafval)
 • verduurzaamd hout (aparte container bouw en sloop)

Dakafval afvoeren

Een dak renoveren in de omgeving van Rotterdam, of het hele dak voorzien van nieuwe dakbedekking gaat gepaard met veel afval. Teerhoudend dakleer en bitumen, dakgrind, aanklevend materiaal zoals isolatieplaten, hout en overige bouwafval. Dat is een nieuw basisproduct om er weer een nieuw leven in te blazen. Wij zijn vooruitstrevend in onze kringloop maatschappij.

Maar waar laat u al dat zogenaamd afvalmateriaal? U kunt het vrijgekomen bitumen dakleer, grind, hout en dergelijk materiaal eventueel via gemeente Rotterdam proberen te laten afvoeren. Bij vele gemeenten is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt.

Let er wel op, dat er in een dakafval container geen asbest of asbestverdacht afval, gevaarlijk afval zoals olie, verf, accu’s en metaal mag worden afgevoerd. Deze gevaarlijke stoffen worden apart afgevoerd. Dit scheelt in ieder geval een heleboel kosten en narigheid.

De afvalstroom van dakafval wordt op een zeer professionele manier verwerkt, zodat het “afval” weer hergebruikt kan worden in onze kringloop maatschappij. Informeer bij ons professioneel team voor eventuele verdere informaties. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website vindt u veel antwoorden op uw vragen en veel "in en outs".

Heeft u een dakbedekkingsbedrijf en wilt een container voor uw klussen huren?

Ook voor de professionele dakbedekkingsbedrijven rondom Rotterdam zijn wij in de markt om een dakafval container te plaatsen. Wanneer u een container geplaatst wilt hebben, bestelt u via onze website één van onze containers of u neemt contact op met de telefoon, WhatsApp of chat met één van onze medewerkers om goede afspraken te maken, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Wat is voor u de juiste container?

Wij leveren onze dakafval containers in de maten 3m³, 6m³ en 10m³ inhoud.

De prijzen van een dakafval containers zijn inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland. De prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als de container en/of het afval niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen. De belading van de containers 3m³, 6m³ en 10m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Hoe snel kan een dakafval container worden geplaatst in Rotterdam?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Rotterdam. Daardoor kunnen wij de dakafval containers leveren binnen 24 uur, als je een container op werkdagen voor 16:30 uur bestelt.

Welk formaat dakafval containers kunnen er in Rotterdam geleverd worden?

Wij hebben dakafval containers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 10m³ (gesloten).

Heb je een ander formaat dakafval container nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een dakafval container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoef je niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval krijg je wel een rekening voor de aanvullende kosten die wij hebben. Mocht dit het geval zijn zullen we je daarvan op de hoogte stellen - je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de container totdat wij deze geaccepteerd hebben.

Wanneer je niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een dakafval containers, kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een dakafval container in Rotterdam?

Een dakafval container kan je al huren vanaf € 739,-. De prijs is inclusief plaatsing van een dakafval container in Rotterdam, afvoeren en verwerking van uw dakafval.