Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Zand/grond container huren in Rotterdam

Zand/grond container Rotterdam

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Wil je een zand/grond container huren in Rotterdam? Via Afzetbak.nl kan je eenvoudig en snel een container voor zand/grond huren. Wij plaatsen in Rotterdam afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een zand/grond container huren kan al vanaf € 336,90. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw zand/grond.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Particulier & zakelijk

zand/grond container huren in Rotterdam

Voor de zand/grond afvalstroom hebben wij containers beschikbaar in 3 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een zand/grond container.

Extra informatie zand/grond

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een zand/grond container mogen.

Wat mag er in een zand/grond container?

 • graszoden
 • zand en grond

Wat mag er niet in een zand/grond container?

Enkel de producten welke staan vermeld in de "wat mag er in een zand/grond container"-lijst mogen worden afgevoerd in de container voor zand/grond. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden van producten/materialen welke niet zijn toegestaan:

 • matrassen / toppers (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gasbeton (aparte container bouw en sloop)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • gibo (aparte container bouw en sloop)
 • gips (aparte container bouw en sloop)
 • glas (aparte container bouw en sloop)

Tuinaarde afvoeren Rotterdam

Als je aan het tuinieren bent, kan het zijn dat je tuinaarde moet afvoeren. Dit kan het geval zijn wanneer je bijvoorbeeld graszoden verwijdert, zand of grond moet vervangen of overtollige aarde overhoudt na het planten van bloemen of struiken. Het is belangrijk om deze tuinaarde op een verantwoorde manier af te voeren om milieuvervuiling te voorkomen. In Rotterdam kun je gemakkelijk een container huren bij Afzetbak.nl voor het afvoeren van tuinaarde. Deze container is geschikt voor het afvoeren van verschillende soorten afval, waaronder graszoden, tuinaarde, zand en grond. Door gebruik te maken van deze service kun je op een snelle en efficiënte manier van je overtollige tuinaarde afkomen.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Hoe snel kan een zand/grond container worden geplaatst in Rotterdam?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Rotterdam. Daardoor kunnen wij de zand/grond containers leveren binnen 24 uur, als je een container op werkdagen voor 16:30 uur bestelt.

Welk formaat zand/grond containers kunnen er in Rotterdam geleverd worden?

Wij hebben zand/grond containers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³ & 10m³.

Heb je een ander formaat zand/grond container nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een zand/grond container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoef je niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval krijg je wel een rekening voor de aanvullende kosten die wij hebben. Mocht dit het geval zijn zullen we je daarvan op de hoogte stellen - je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de container totdat wij deze geaccepteerd hebben.

Wanneer je niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een zand/grond containers, kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een zand/grond container in Rotterdam?

Een zand/grond container kan je al huren vanaf € 336,90. De prijs is inclusief plaatsing van een zand/grond container in Rotterdam, afvoeren en verwerking van uw zand/grond.