Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Hoe bestel je online een bouw en sloopafval container?

Geplaatst op dinsdag 12 november 2019 door Maurice Hagen

U heeft een bouw en sloop container nodig om het "afval" wat vrijkomt bij de verbouw of uitbouw af te voeren. In deze container gaan veelal een tussenmuur, gipsplaten, hout, glas, allerlei vloerbedekkingen zoals vinyl, marmoleum, laminaat, tapijt, oude stuclagen, behang, pleister, stucloop en ijzer in alle soorten.


Een hele klus, maar weet u dat wij met u “meewerken” om deze klus op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen. Hoezo vraagt u zich af!


De voordelen om bij Afzetbak.nl een container te huren:


Bestelprocedure


  1. Kies de gewenste bouw en sloopafval container in de maat die benodigd is voor uw project.
  2. Vul uw gegevens in voor het plaatsen van de container.
  3. Heeft u een bedrijf? Geef dan ook uw bedrijfsgegevens in.
  4. Alles ingevuld? Dan kunt u eenvoudig online betalen via iDEAL.
  5. Na succesvolle betaling krijgt u een bevestiging per email.


Wat gaat u slopen, verbouwen of renoveren?


Keuken slopen, renoveren of bouwen

Ons advies; keukeninterieurs kunnen in een 3m³ bouw en sloop container (totale keuken), inclusief bestek, keukenkastjes, apparatuur, (zonder de koelkast!). Het nadeel van een keuken amoveren (afbreken) is wel dat meestal gelijk de vloer en plafond worden aangepakt. Dat is geen probleem wàt de eigenschap van uw vloer en/of plafond ook is. Deze mag erbij in de container. Indien een vloer en plafond erbij komt, luidt meestal het advies: bestel dan een 6m³ container. In vele gevallen, wordt een 10m3 bouw en sloop container besteld, want het is de container waar de meeste mensen mee gaan beginnen met de verbouwingen. Bouw container huren doe je bij Afzetbak.


Badkamer slopen, renoveren of bouwen

Ons advies; badkamer interieurs kunnen meestal in een 3 m³ bouw en sloop container (totale badkamer), inclusief: sanitair zoals toiletpot, wandtafel, wastafel, ombouw kasten, douchescherm, douchebak, ijzeren leidingen, radiatoren, kranen, douchekop en eventueel stangen, plavuizen, vloertegels, wandtegels, gipsplaten, beton en stenen cementvloer, hout en wanden.

Welke formaten afvalcontainers zijn er?

Onze containers leveren wij in verschillende maten. Wij kunnen een bouw en sloop container leveren in de maten 3 m³ - 6 m³ - 10 m³ - 10 m³ gesloten en voor de hele grote klussen leveren wij ook 20 m³ en 40 m³.


Voor advies over een afvalcontainer huren of de verwerking ervan kunt u ons altijd even raadplegen. Bellen, chatten, e-mailen of via WhatsApp en wij helpen u verder.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl