Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!

Voorkom schade aan de bestrating

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2023 door Maurice Hagen

Het plaatsen en ophalen van een afval container kan schade veroorzaken aan de bestrating, vooral als de container zwaar is en niet op de juiste manier geplaatst wordt. Er zijn een aantal stappen die je kan nemen om deze schade te voorkomen bij een container huren.

Voorkom een zware container

Een van de belangrijkste stappen is om te voorkomen dat de container te zwaar is. Dit kan door ervoor te zorgen dat de container niet te vol is en door regelmatig te controleren of de container leeg is.

Gewicht spreiden op de steunpoten

Een andere manier om schade te voorkomen is door het gewicht van de container te spreiden over de steunpoten. Dit kan door bijvoorbeeld afvalhout als balken onder de container te plaatsen, zodat het gewicht gelijkmatiger verdeeld wordt.

Afvalhout als balken plaatsen onder de container

Een andere manier om schade te voorkomen is door het gewicht van de container te spreiden over de steunpoten. Dit kan door bijvoorbeeld afvalhout als balken onder de container te plaatsen, zodat het gewicht gelijkmatiger verdeeld wordt.

Plaatsen van rijplaten

Rijplaten kunnen ook worden gebruikt om schade aan de bestrating te voorkomen. Deze platen worden onder de container gelegd en helpen om het gewicht van de container te verdelen en te voorkomen dat de container direct op de bestrating rust.

Zelf verantwoordelijk

Ten slotte is het belangrijk om te weten dat als huurder van een afvalcontainer, je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schades die ontstaan tijdens het plaatsen, vullen en ophalen van de afvalcontainer. Dit betekent dat je er zorg voor moet dragen dat de container op de juiste manier wordt geplaatst en dat de schade wordt gemeld als deze optreedt.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.