Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Welke container heb ik nodig?

Geplaatst op zaterdag 20 juli 2019 door Maurice Hagen

Wij krijgen vaak de vraag; welke container heb ik nodig voor mijn klus? Om die vraag te kunnen beantwoorden zijn er 2 onderdelen van belang;

  1. welke klus gaat u uitvoeren?
  2. hoe groot is de klus?


Hieronder hebben we verschillende klussen uitgewerkt met container advies erbij.


Ons advies: afvoeren van een badkamer

Bij het afvoeren van een badkamer bestelt u een bouw en sloop container van 3 m³ . Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van een gesloopte badkamer. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, welke uit een badkamer gesloopt worden, zoals tegels, badkuip, douchebak, wastafel, toiletpot, kranen, radiator, medicijnkast, spiegels, plafonds, beton, stucwerk, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.

Kijk ook eens op onze blog: “Wat komt er bij kijken bij een badkamer slopen


Ons advies: afvoeren van een keuken

Bij het afvoeren van een keuken bestelt u een bouw en sloop container van 3 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van een gesloopte keuken. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, welke uit een keuken gesloopt worden, zoals tegels, keukenkastjes, aanrechtbladen, kranen, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, beton, stucwerk, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.


Ons advies: afvoeren van een kleine uitbouw

Bij het afvoeren van een kleine uitbouw bestelt u een bouw en sloop container van 6 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal voor een kleine uitbouw. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het slopen voor de bouw van een kleine uitbouw vrijkomt, zoals stenen, beton, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, stucwerk, gordijnen, gordijnrails, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.


Ons advies: afvoeren van een grote uitbouw

Bij het afvoeren van een grote uitbouw bestelt u een bouw en sloop container van 10 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal voor een grote uitbouw. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het slopen voor de bouw van een kleine uitbouw vrijkomt, zoals stenen, beton, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, stucwerk, gordijnen, gordijnrails, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren. Indien u bij deze klus een gesloten container wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van de inhoud van een schuur

Bij het afvoeren van de inhoud van een schuur bestelt u een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal uit een schuur is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het uit- en opruimen van de schuur vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van huisraad

Bij het afvoeren van huisraad bestelt u bij een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal uit een schuur is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen van huisraad vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van tuinafval

Bij het afvoeren van tuinafval bestelt u een tuinafval container van 3, 6 of 10 m³. De meest aangevraagde container bij het afvoeren van tuinafval is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen of vernieuwen van de tuin vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.

Ook hebben wij voor een totale renovatie van de tuin grote containers van 20 en 40 m³ in ons assortiment.


Ons advies: afvoeren van inboedel

Bij het leegruimen van een huis en het afvoeren van de inboedel daarvan bestelt u een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het leegruimen en afvoeren van materiaal uit een huis is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen van een inboedel vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Staat uw klus er niet bij? Geen probleem, neem dan even contact op met de klantenservice en zij helpen u verder!

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.