Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Welke container heb ik nodig?

Geplaatst op zaterdag 20 juli 2019 door Maurice Hagen

Wij krijgen vaak de vraag; welke container heb ik nodig voor mijn klus? Om die vraag te kunnen beantwoorden zijn er 2 onderdelen van belang;

  1. welke klus gaat u uitvoeren?
  2. hoe groot is de klus?


Hieronder hebben we verschillende klussen uitgewerkt met container advies erbij.


Ons advies: afvoeren van een badkamer

Bij het afvoeren van een badkamer bestelt u een bouw en sloop container van 3 m³ . Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van een gesloopte badkamer. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, welke uit een badkamer gesloopt worden, zoals tegels, badkuip, douchebak, wastafel, toiletpot, kranen, radiator, medicijnkast, spiegels, plafonds, beton, stucwerk, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.

Kijk ook eens op onze blog: “Wat komt er bij kijken bij een badkamer slopen


Ons advies: afvoeren van een keuken

Bij het afvoeren van een keuken bestelt u een bouw en sloop container van 3 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van een gesloopte keuken. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, welke uit een keuken gesloopt worden, zoals tegels, keukenkastjes, aanrechtbladen, kranen, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, beton, stucwerk, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.


Ons advies: afvoeren van een kleine uitbouw

Bij het afvoeren van een kleine uitbouw bestelt u een bouw en sloop container van 6 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal voor een kleine uitbouw. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het slopen voor de bouw van een kleine uitbouw vrijkomt, zoals stenen, beton, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, stucwerk, gordijnen, gordijnrails, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren.


Ons advies: afvoeren van een grote uitbouw

Bij het afvoeren van een grote uitbouw bestelt u een bouw en sloop container van 10 m³. Dit is de meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal voor een grote uitbouw. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het slopen voor de bouw van een kleine uitbouw vrijkomt, zoals stenen, beton, radiator, vloerbedekking zoals tapijt - laminaat-marmoleum, plafonds, stucwerk, gordijnen, gordijnrails, leidingen en alles wat u wilt af laten voeren. Indien u bij deze klus een gesloten container wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van de inhoud van een schuur

Bij het afvoeren van de inhoud van een schuur bestelt u een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal uit een schuur is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het uit- en opruimen van de schuur vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van huisraad

Bij het afvoeren van huisraad bestelt u bij een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het afvoeren van materiaal uit een schuur is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen van huisraad vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Ons advies: afvoeren van tuinafval

Bij het afvoeren van tuinafval bestelt u een tuinafval container van 3, 6 of 10 m³. De meest aangevraagde container bij het afvoeren van tuinafval is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen of vernieuwen van de tuin vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.

Ook hebben wij voor een totale renovatie van de tuin grote containers van 20 en 40 m³ in ons assortiment.


Ons advies: afvoeren van inboedel

Bij het leegruimen van een huis en het afvoeren van de inboedel daarvan bestelt u een grofvuil container van 3, 6 of 10 m³ . De meest aangevraagde container bij het leegruimen en afvoeren van materiaal uit een huis is 3 m³. Dit alles is afhankelijk van de hoeveelheid wat u wilt laten afvoeren. Hierin kunt u alle materialen afvoeren, wat bij het opruimen van een inboedel vrijkomt. Indien u bij een grote hoeveelheid een gesloten container 10 m³ wilt, zodat er geen ongewenst afval in de container terecht komt, bestelt u eenvoudig een gesloten container om ongewenst afval te voorkomen.


Staat uw klus er niet bij? Geen probleem, neem dan even contact op met de klantenservice en zij helpen u verder!

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl